Cursus Fysiotherapeutische gespreksvoering

Cursus Fysiotherapeutische gespreksvoering

Een boek over fysiotherapeutische gespreksvoering is natuurlijk mooi zult u denken. Tegelijkertijd zou u mogelijk een cursus fysiotherapeutische gespreksvoering willen volgen ten einde uzelf verder tebekwamen in gespreksvoering. Dat kan.

Cursussen en training Viaperspectief

Naast het boek over Fysiotherapeutische gespreksvoering biedt Viaperspectief ook cursussen en trainingen aan met betrekking tot gespreksvoering in de fysiotherapie. Een aantal trainingen zijn momenteel geaccrediteerd door het KNGF. Het gaat hier vooral om trainingen Motiverende gespreksvoering; een gespreksstijl en methode die veel raakvlakken heeft met de werkwijze en gespreksstijl zoals die in het boek ‘Fysiotherapeutische gespreksvoering’ is beschreven. Zeker voor afgestudeerde fysiotherapeuten een zeer waardevolle methode. Een kleine opsommingen van de trainingen Motiverende gespreksvoering die zijn geaccrediteerd.

  • Kennismaken met Motiverende gespreksvoering: dit is een workshop van 4 uur die vooralsnog alleen incompany wordt aangeboden. De cursus is geaccrediteerd voor het KNGF (AF) voor 4 punten. Lees hieronder verder onder het kopje ‘incompany cursussen’.
  • Eendaagse cursus Motiveren bij pijn: in deze cursus staat de ingewikkelde relatie tussen pijn en motivatie centraal. Veel patiënten die bij de fysiotherapeut komen hebben pijn. Hoe daar op een effectieve manier mee om te gaan komt in deze korte cursus aan bod. Educatie en motiveren zijn hierbij kernbegrippen. De cursus is geaccrediteerd voor het KNGF (AF, MT en BF) voor 9 punten. Lees verder op de cursuspagina van Viaperspectief…
  • Tweedaagse cursus Motiverende gespreksvoering: in deze cursus komen de belangrijkste concepten uit de motiverende gespreksvoering aan bod en worden de vaardigheden en competenties voor motiverende gespreksvoering in de basis ontwikkeld. De cursus is geaccrediteerd voor het KNGF (AF en KF) en het ADAP voor 20 punten. Lees verder op de cursuspagina van Viaperspectief…
  • Driedaagse cursus Motiverende gespreksvoering: de eerste twee dagen van deze cursus zijn gelijk aan de tweedaagse cursus. In de derde dag wordt een extra verdiepingsslag gemaakt en worden vaardigheden en competenties verder verstevigd mede vanuit eigen praktijkervaringen. De cursus is geaccrediteerd voor het KNGF (AF en KF) en het ADAP voor 30 punten. Lees verder op de cursuspagina van Viaperspectief…

Incompany cursussen gespreksvoering

Alle cursussen fysiotherapeutische gespreksvoering zijn ook als incompany cursus aan te vragen. Of dit nu een eendaagse, tweedaagse of driedaagse cursus is. De workshop ‘Kennismaken met Motiverende gespreksvoering’ is zelfs alleen als incompany beschikbaar. Een incompany is zeer geschikt als u met minimaal 7 a 8 personen (en maximaal 15) bent. Ideaal voor een (multidisciplinair) team, een instelling, een netwerk of enkele samenwerkende praktijken. Kijk op de cursuspagina van Viaperspectief voor meer informatie of vraag naar de mogelijkheden via de contactpagina van Viaperspectief. Tenslotte is maatwerk mogelijk: een cursus aangepast op uw wensen, al of niet voor meerdere disciplines, en tevens  geaccrediteerd.

Training voor docenten van opleidingen

Voor opleidingen die het leerboek ‘Fysiotherapeutische gespreksvoering’ in het onderwijs gebruiken is trainingsmateriaal en een train-de-trainer cursus beschikbaar op aanvraag.

%d bloggers liken dit: