Cursus Fysiotherapeutische gespreksvoering

Een boek over fysiotherapeutische gespreksvoering is natuurlijk mooi zul je denken. Tegelijkertijd zou je mogelijk een cursus fysiotherapeutische gespreksvoering willen volgen om jezelf verder te bekwamen in gespreksvoering. Dat kan!

Cursussen en training Viaperspectief

Naast het boek over Fysiotherapeutische gespreksvoering biedt Viaperspectief ook cursussen en trainingen aan met betrekking tot gespreksvoering in de fysiotherapie. Een aantal trainingen zijn momenteel geaccrediteerd door het KNGF. Het gaat hier vooral om trainingen Motiverende gespreksvoering; een gespreksstijl en methode die veel raakvlakken heeft met de werkwijze en gespreksstijl zoals die in het boek ‘Fysiotherapeutische gespreksvoering’ is beschreven. Zeker voor afgestudeerde fysiotherapeuten een zeer waardevolle methode. Een kleine opsommingen van de trainingen Motiverende gespreksvoering die zijn geaccrediteerd.

  • Kennismaken met Motiverende gespreksvoering: dit is een workshop van 4 uur die vooralsnog alleen incompany wordt aangeboden. De cursus is geaccrediteerd voor het KNGF (AF) voor 4 punten. Lees hieronder verder onder het kopje ‘incompany cursussen’.
  • Tweedaagse cursus Motiverende gespreksvoering: in deze cursus komen de belangrijkste concepten uit de motiverende gespreksvoering aan bod en worden de vaardigheden en competenties voor motiverende gespreksvoering in de basis ontwikkeld. De cursus is geaccrediteerd voor het KNGF (AF en KF) en het ADAP voor 20 punten.
  • Driedaagse cursus Motiverende gespreksvoering: drie dagen inspiratie en werken aan je eigen gespreksvoering. Na de basis van motiverende gespreksvoering in de eerste twee dagen te hebben geleerd maak je in de derde dag een extra verdiepingsslag, ook vanuit je eigen praktijkervaringen. De cursus is geaccrediteerd voor het KNGF en het ADAP voor 30 punten.
  • 1, 2 of 3 daagse trainingen in fysiotherapeutische gespreksvoering, op maat.
  • Meer weten over wat voor cursussen Viaperspectief jou nog meer kan bieden? Bijvoorbeeld op het gebied van leefstijl of pijnmanagement? Kijk dan op de cursuspagina voor fysiotherapeuten.

Incompany cursussen gespreksvoering

Alle cursussen fysiotherapeutische gespreksvoering zijn ook als incompany cursus aan te vragen. Of dit nu een eendaagse, tweedaagse of driedaagse cursus is. De workshop ‘Kennismaken met Motiverende gespreksvoering’ is zelfs alleen als incompany beschikbaar. Een incompany is zeer geschikt als je met minimaal 7 à 8 personen (en maximaal 15) bent. Ideaal voor een (multidisciplinair) team, een instelling, een netwerk of enkele samenwerkende praktijken. Kijk op de cursuspagina van Viaperspectief voor meer informatie of vraag naar de mogelijkheden via de contactpagina van Viaperspectief. Ook maatwerk is mogelijk: een cursus aangepast op jouw wensen, al of niet voor meerdere disciplines, en tevens  geaccrediteerd.

Training voor docenten van opleidingen

Voor opleidingen die het leerboek ‘Fysiotherapeutische gespreksvoering’ in het onderwijs gebruiken is trainingsmateriaal en een train-de-trainer cursus beschikbaar op aanvraag.

Chat openen
Vragen? Stel ze gerust!
Viaperspectief
Beste bezoeker, waarmee kunnen we je helpen? Laat het ons gerust weten!