Retourneren

Retourneren

Het kan voorkomen dat je je aankoop wilt herroepen of dat je bestelling beschadigd bij je wordt afgeleverd. Wat je dan moet doen vind je op deze pagina.

Herroeping aankoop

Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • Je hebt 14 dagen de gelegenheid je aankoop te herroepen. Daarna is de aankoop definitief.
  • Het artikel is niet beschadigd, is compleet, en slechts in die mate uitgepakt of gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.
  • Downloads kunnen niet worden geretourneerd. Als je het leerboek hebt besteld en je hebt via je online-account het digitale materiaal bij het boek gedownload vervalt je herroepingsrecht.
  • Retourneren van het artikel dient te geschieden in een verpakking die het artikel compleet en onbeschadigd bij ons terugbezorgd. Neem hiervoor altijd contact met ons op.

Je kunt je producten per post retourneren. De verzendkosten en de risico’s van een retourzending zijn volledig voor jouw rekening; franco- of rembourszendingen worden niet geaccepteerd.

Indien de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, wordt het aankoopbedrag excl. verzendkosten binnen maximaal 2 weken teruggestort op jouw rekening door Viaperspectief.

Product beschadigd

Is je product bij ontvangst beschadigd of niet compleet, neem dan zo spoedig mogelijk (maar in ieder geval binnen 24 uur) contact met ons op. Wij spreken dan met je af hoe we e.e.a. kunnen oplossen. De kosten van het retour sturen van het product komen voor jou rekening tenzij anders overeengekomen; franco- of rembourszendingen worden niet geaccepteerd.

Chat openen
Vragen? Stel ze gerust!
Viaperspectief
Beste bezoeker, waarmee kunnen we je helpen? Laat het ons gerust weten!