Bestellen en verzenden

Bestellen

Bestellen in de webshop is eenvoudig. Je kunt betalen met iDEAL, Bancontact, Creditcard, Apple Pay of een bankoverschrijving vooraf. Alle betalingen worden verwerkt via Mollie Payment services. Op je betalingsafschrift zie je dit dan ook terug.

Ook kun je betalen door middel van een overboeking. Dit betekent dat je het aankoopbedrag zelf overmaakt na het plaatsen van de bestelling. Dit gaat als volgt:

  • Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je een email van Mollie. In deze email vind je alle informatie die je nodig hebt om het bedrag over te kunnen maken. Mocht je geen email ontvangen kijk dan even in je ‘spam’ map.
  • Houd er rekening mee dat het verwerken 2-3 werkdagen in beslag neemt.
  • Wil je je bestelling zo snel mogelijk ontvangen? Kies dan voor betaling met iDEAL of Bancontact.

We berekenen geen extra kosten voor het gebruik van welke betaalvorm dan ook. Viaperspectief is het bedrijf achter deze website en de producten op deze site.

Het leerboek met downloads bestellen

Als je het leerboek ‘Fysiotherapeutische gespreksvoering’ besteld krijg je hierbij toegang tot een aantal downloads. De gegevens die je aanmaakt tijdens het bestelproces dienen hierbij als klantaccount. Dit account kun je altijd gebruiken om later weer in te loggen en de downloads (wederom) te downloaden. De downloads bestaan uit digitaal materiaal dat als aanvulling dient op het boek ‘Fysiotherapeutische gespreksvoering. Als je het boek bestelt krijg je deze er gratis bij!

Orderbevestiging

Na het bestellen ontvang je een orderbevestiging per e-mail. Ontvang je geen email kijk dan ook in je ‘Spam’ map, mogelijk is het hier terecht gekomen. In de orderbevestiging staan ondermeer:

  • Online ordernummer (Bijv. 1234567).
  • Betaalmethode en huidige status van je betaling.
  • De gekozen verzendmethode.
  • Je contactgegevens (controleer deze nogmaals om foutieve leveringen te voorkomen).
  • Producten die je besteld hebt met het totaalbedrag.

Ook ontvang je een email met je gegevens van jouw klantaccount op de website. Hiermee kun je al je gegevens beheren en veranderen. Ook kun je langs deze weg (nadat je bestelling  is verzonden) je nota downloaden.

Verzendbevestiging

Direct nadat wij je bestelling hebben verzonden sturen we je een verzendbevestiging per e-mail.

Verzenden

Je bestelling wordt op werkdagen binnen 24 uur verzonden bij betaling via iDEAL, Bancontact, Creditcard of Apple Pay. Bij betaling via overschrijving wordt je bestelling verstuurd zodra we je betaling ontvangen hebben, dit duurt in de regel tussen de 1 en 3 dagen.

Chat openen
Vragen? Stel ze gerust!
Viaperspectief
Beste bezoeker, waarmee kunnen we je helpen? Laat het ons gerust weten!