Review beleid

Reviews op fysiotherapeutische-gespreksvoering.nl zijn bedoeld om met andere klanten te delen hoe jij een product en de afhandeling (verzending, verpakking, etc) hebt ervaren.
Top als je een review wilt schrijven, of al hebt geschreven!

Dit zijn de regels die we hanteren voor alle reviews op onze site. 

De volgende zaken staan we niet toe:

  1. Je hebt het product waarover je een review schrijft niet op fysiotherapeutische-gespreksvoering.nl gekocht.
  2. Meningen of uitspraken die niets te maken hebben met je product aankoop.
  3. Ongepaste taal.
  4. Verwijzingen naar andere websites of bedrijven met een commercieel doel.

Wanneer reviews worden verwijderd

Fysiotherapeutische-gespreksvoering.nl kan zonder bericht een review afkeuren (direct nadat deze is geschreven) of naderhand verwijderen. Dit doen we in deze gevallen: 

  1. Als één of meerdere voorwaarden (zie hierboven) niet zijn nageleefd.
  2. Wanneer we reden hebben om aan te nemen dat de review nep is. 

Een negatieve ervaring is nooit een reden om een review af te keuren of te verwijderen. Als de review voldoet aan de voorwaarden, dan komt deze online. Hoe negatief of positief hij ook is. We houden van écht en transparant.

Hoe reviews worden verzameld en getoond

De reviews op deze site komen tot stand doordat klanten een review indienen. Dit kan bij ieder product en na iedere aankoop. Je kunt een review indienen uit eigen beweging, maar je kunt dit ook doen nadat je door ons benaderd bent om je ervaring met ons te delen. Dit kan anoniem en niet-anoniem.  

Reviews zijn nooit direct zichtbaar. Dat komt omdat de herkomst en inhoud eerst handmatig worden gecontroleerd. Deze controle doen we zelf of laten we doen door een derde partij. Meestal staat je review binnen een dag online. De datum die je bij een review ziet, is de datum waarop deze is geschreven. In principe staan reviews voor altijd op fysiotherapeutische-gespreksvoering.nl

Op dit moment kun je niet zelf je review aanpassen of verwijderen. Wil je een review die je zelf hebt geschreven verwijderen? Geen probleem! Neem even contact op en dan regelen we dat.
Momenteel staan we alleen reviews toe die in het Nederlands geschreven worden. 

Chat openen
Vragen? Stel ze gerust!
Viaperspectief
Beste bezoeker, waarmee kunnen we je helpen? Laat het ons gerust weten!