Publicatie leerboek ‘Fysiotherapeutische gespreksvoering’ een feit!

Publicatie leerboek ‘Fysiotherapeutische gespreksvoering’ een feit!

Vanavond was het dan zover: de boekpresentatie van het leerboek ‘Fysiotherapeutische gespreksvoering’. Fysiotherapeutische gespreksvoering kaftEen grote groep genodigden, vrienden, familie en collegae waren naar Driebergen gekomen om de publicatie van het leerboek bij te wonen in de monumentale vergader/feest boerderij ‘Champ Aubert’.

Voor mij als auteur een bijzonder moment: het boek delen met ‘het publiek’. Eindelijk. Hoe zou men reageren?

Nadat iedereen een plekje had gevonden in de zaal hield ik een korte presentatie. Ik gaf een inkijkje in wat mij motiveerde om dit boek te schrijven. Ook nam ik de gelegenheid te baat een aantal mensen te bedanken die mij bij het schrijven hebben geholpen en die essentieel zijn geweest in de totstandkoming van het leerboek. Daarnaast kon ik direct de belangrijkste zaken uit het boek beschrijven: het model dat een rode draad door het boek heen vormt en de opbouw van de vijf delen van het boek.eerste officiële exemplaar

Eerste officiële exemplaar

Tenslotte brak het belangrijkste moment van de avond aan: de uitreiking van het eerste officiële exemplaar aan mijn ouders. Omdat ik hen van tevoren hierover niets had verteld was dit voor hen een volslagen verrassing. Hoe geweldig is het dat zij hier stonden en deze feestelijke gebeurtenis met mij, mijn gezin en alle andere aanwezigen konden delen!

De avond voltrok zich als een echt feest. Heerlijk dat het nu klaar is en nog fijner om de positieve reacties te horen die al snel los kwamen.
mannen-bladerenimg_0405Iedereen die er bij was: geweldig dat jullie er waren en bedankt voor jullie
komst, jullie felicitaties en prachtige cadeau’s. Ook degene die er niet bij
konden zijn maar mij wel feliciteerden, sommigen met een grote bos bloemen die aan de voordeur werd afgeleverd, heel hartelijk bedankt!

 

Tagged
Chat openen
Vragen? Stel ze gerust!
Viaperspectief
Beste bezoeker, waarmee kunnen we je helpen? Laat het ons gerust weten!