Het is bijna zover!

Het is bijna zover!

Vandaag ontving ik de eerste proefdruk van de drukker. Whow, geweldig. Eindelijk heb ik het boek in handen waar ik zolang aan gewerkt heb. Sensationeel gewoon. Niet te beschrijven. En niet onbelangrijk: het ziet er mooi en goed uit. Op een paar dingen na is het een geslaagde proefdruk!

Vorige week heb ik met de drukker de laatste dingen besproken. Binnen no time lag de proefdruk vervolgens bij mij op de deurmat. Gewoon, onschuldig en gehuld in een stevige kartonnen envelop. Bezorgd door een postbode die natuurlijk geen flauw benul had van wat hij door de brievenbus deed.

Daar lag het op de mat achter de voordeur. Snel scheurde ik de envelop stuk en sloeg het boek met trillende handen open. Ik bladerde door de hoofdstukken heen, nieuwsgierig hoe alles er uit zou zien. Natuurlijk had ik het boek en de vormgeving honderden keren op mijn computerscherm gezien. Maar nu was het echt! Tastbaar!

Langzamerhand komt het moment dus dichterbij dat het leerboek ‘Fysiotherapeutische gespreksvoering’ gepubliceerd gaat worden. En dat moet natuurlijk een feest worden. Een belangrijk moment, in ieder geval voor mij als auteur. Maar mogelijk ook voor mijn vakgenoten, afijn dat gaan we afwachten. 4 november is het zover, de boekpresentatie. En vanaf 5 november is het boek verkrijgbaar op deze website.

Chat openen
Vragen? Stel ze gerust!
Viaperspectief
Beste bezoeker, waarmee kunnen we je helpen? Laat het ons gerust weten!